O nama

Accounting service doo Odžaci, sa ogrankom u Novom Sadu, je agencija za vođenje poslovnih knjiga, poresko i poslovno savetovanje. Osnovana je 13. oktobra 2015. godine sa osnovnim ciljem da svojim budućim klijentima pruži visoko kvalitetne i sveobuhvatne usluge iz registrovane delatnosti pružanja:

  • Računovodstvene usluge;
  • Usluge finansijske operative;
  • Poresko savetovanje;
  • Poslovno savetovanje.

Naš tim čine ovlašćene računovođe, ekonomisti i pravnici, sa dugogodišnjim iskustvom. Ovo nam omogućava obavljanje široke palete poslova vezanih za vođenje poslovnih knjiga, poresko optimiranje, kao i ukupno poslovno savetovanje, što bi budućim klijentima obezbedilo adekvatno pozicioniranje na tržištu. Usluge preduzeća namenje su pravnim licima (mikro, mala, srednja i velika preduzeća) i preduzetnicima.

Svakom klijentu pristupaćemo individualno sa ciljem da obezbedimo adekvatnu vrstu usluge koja je vezana za njihovu delatnost. U skladu sa potrebama klijenata, vršimo i vođenje samo pojedinačnih segmenata računovodstvenih usluga (obračun zarada, osnovnih sredstava, izrada završnog računa itd.).

Pored domaćih klijenata, naše usluge mogu koristiti i inostrani klijenti koji poslovnu delatnost obavljaju na teritoriji Republike Srbije, budući da smo potpomognuti stručnim licima koja tečno govore strane jezike.bosiljka boban
Vlasnik i zakonski zastupnik “Accounting service doo – agencije za vođenje poslovnih knjiga, poslovno i poresko savetovanje

Bosiljka Boban, diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. U toku svoje profesionalne karijere položila je stručni ispit i stekla status, odnosno, licencu za Ovlašćenog računovođu.

U toku svog dugogodišnjeg iskustva radila je na poslovima u svim segmentima ukupne finansijske funkcije, koja pokriva funkciju računovodstva (knjigovodstvo, planiranje, nadzor, analiza i računovodstveno informisanje), kao i ostali deo finansijske funkcije: pribavljanje finansijskih sredstava, izmirivanje obaveza prema poveriocima, poreski deo poslovanja, priprema podloga za poslovno odlučivanje.

Deo poslovne karijere radila je operativno i stekla neophodna praktična znanja i iskustva. Poslednjih 20 godina radila na rukovodećim radnim mestima, a poslednjih petnaest godina kao finansijski direktor. Osnovala je ovu firmu rukovodeći se motom da čovek živi dok radi, a posebno ono što voli i za čega ima najviše strpljenja.